Ai nevoie de un serviciu personalizat nevoilor tale atunci când închiriezi o mașină ?

Închiriere auto fără costuri ascunse

 

Rezervă sau/și calculează pe site costul închirierii auto. Garantăm rezervarea exactă a modelului de autoturism rezervat. Pentru servicii de închiriere auto, apelează la MERIDIAN Rent A Car, partenerul tău de călătorie atât în București cât și la Aeroportul Otopeni-OTP.

Rezervări non-stop, online sau la numărul de telefon +40 744 104 147.

MERIDIAN Rent A Car oferă serviciile: car rentals, inchiriere auto pe termen mediu, leasing operational, asigurări suplimentare, asistență rutieră, mașină de înlocuire în caz de accident.

Scaun copil

MERIDIAN RENT A CAR îți oferă scaune auto pentru siguranța copilului tău. În Romania acestea sunt obligatorii. Alege unul potrivit copilului tău atunci când faci rezervarea.

Servicii door 2 door

Dorești să preiei mașina de la aeroport, sau să o lași cât mai aproape de hotel? Oricare ar fi motivul, ai posibilitatea să închirezi mașina dintr-o locație și să o returnezi în alta, oferindu-ți flexibilitatea de a ați plănui vacanța sau călătoria de afaceri așa cum îți dorești.

Șofer suplimentar

Adăugarea unui șofer suplimentar este o modalitate foarte bună de a reduce efortul și oboseala atunci când călătorești pe distanțe lungi.

Asigurarea standard

Când închiriezi un vehicul de la MERIDIAN Rent A Car, prețul pe care îl plătești include în mod automat un nivel de acoperire de bază pentru accidentele produse în timpul călătoriei.

Asigurări suplimentare

Știm că închirierea unei mașini poate fi stresantă, mai ales când vine vorba despre responsabilitatea financiară a persoanei care închiriază. Din acest motiv, MERIDIAN Rent A Car îți oferă posibilitatea de a alege câteva opțiuni de protecție suplimentară. Găsești mai jos detalii despre aceste optiuni.