Ghid de închirieri auto

Ghid de închirieri auto

  1. Alege perioada în care dorești să închiriezi

  2. Alege mașina potrivită dorințelor și nevoilor tale, din parcul nostru de mașini de închiriat

  3. Completează formularul de rezervare al mașinii

  4. Gata! Mașina este pregatită, are plinul făcut și te așteaptă să pornești la drum!

Poți închiria chiar acum o mașină!

Pentru a rezerva o mașina, trebuie să ții mereu cont de câteva aspecte deosebit de importante:

 

 

1. Gândește-te și stabilește exact care este numărul de pasageri care vor călători cu mașina închiriată.

Poți rezerva o mașina mai mică în cazul în care călătoria este în doi. În cazul în care dorești să călătorești cu familia ori prietenii, atunci îți recomandăm o mașină mai spațioasă, astfel te poți bucura atât de confortul acesteia, cât și de dotările specifice unui autoturism din această clasă.

Gândește-te și stabilește exact care este numărul de pasageri care vor călători cu mașina închiriată.
2. Gândește-te și stabilește care este destinația, dar și motivul călătoriei tale.

Spre exemplu, în traficul din București este recomandată o mașina mai mică, pentru a te putea strecura mai bine printre celelalte mașini, dar și pentru o parcare cât mai rapidă. Dacă dorești să mergi, spre exemplu, la un eveniment important, îți recomandăm să inchiriezi o mașina din clasa Premium, pentru a fi la înălțimea standardelor.

Dacă dorești să faci o excursie la munte, îți recomandăm cu mare încredere o mașina din clasa SUV, pentru a putea fi liniștit în ceea ce privește siguranța deplasării într-o regiune cu drumuri mai greu accesibile unei mașini obișnuite. Cu siguranță o mașina cu tracțiune 4x4 va face față, iar tu vei avea parte de o excursie de neuitat.

Gândește-te și stabilește care este destinația, dar și motivul călătoriei tale.
3. Gândește-te la itinerariul pe care îl vei parcurge, pentru a stabili cu aproximație numărul de kilometri.

Astfel, poți alege o mașina de închiriat mai comodă, în condițiile în care vei parcurge o distană mai mare. Pentru confortul tău la volan, îți recomandăm o mașina dintr-o clasă superioară, în cazul în care te gândești la o deplasare cu un număr ridicat de kilometri parcurși.

De asemenea, dacă te-ai gândit să îți programezi călătoria pe timpul iernii, nu uita de condițiile meteo, dar și de dotările speciale ale mașinii, cum ar fi lanțurile de zăpada. Pe timp de vară, nu uita de parasolar, chiar dacă mașina este dotată cu aer condiționat.

Pentru orice destinație din România, te vei putea folosi și de GPS, pentru a ajunge cu siguranță în locația dorită. Recomandăm să folosești un astfel de dispozitiv pe parcursul călătoriei, deoarece GPS-ul este un bun ghid de călătorie, mai ales atunci când nu cunoști zona către care te deplasezi.

Gândește-te la itinerariul pe care îl vei parcurge, pentru a stabili cu aproximație numărul de kilometri.
4. Gândește-te la bugetul pe care ești dispus să îl aloci pentru călătoria ta.

Ia în calcul și faptul că mașina cea mai ieftină nu este de fiecare dată cea mai bună alegere.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, pentru o călătorie cu adevărat reușită, îți recomandăm să alegi o mașina de închiriat care să corespundă atât bugetului alocat, dar și nevoilor.

Este mult mai bine să ai grijă de siguranța și confortul tău la volan, chiar dacă uneori prețul unei mașini dintr-o clasă superioară este ușor mai ridicat față de o mașină din clasa economică.

Gândește-te  la bugetul pe care ești dispus să îl aloci pentru călătoria ta.
5. Gândește-te mereu înainte de toate, la siguranța ta și la calitatea serviciilor oferite de firma de închiriere auto aleasă.

Suntem întotdeauna la dispoziția ta, îți vom recomanda și oferi servicii de închirieri mașini, adaptate și dedicate nevoilor tale.

La MERIDIAN Rent A Car găsești mașini verificate și testate în service auto autorizat înainte de fiecare închiriere.

Gândește-te  mereu înainte de toate, la siguranța ta și la calitatea serviciilor oferite de firma de închiriere auto aleasă.