Despre noi

Despre noi

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul auto, MERIDIAN Rent A Car  îți oferă servicii de închiriere auto pe termen scurt, mediu și lung, având o flotă compusă din diferite mărci și modele. 

Mașinile noastre sunt verificate și testate cu grijă în service auto autorizat, înainte de fiecare închiriere. Interiorul mașinilor este curat și bine întreținut, astfel încât să poți călători în deplin confort. Îți oferim spre închiriere mașini sigure, dotate cu aer condiționat, bine întreținute, aflate încă în perioada de garanție oferită de producator și cu reviziile efectuate la zi. 

Mașinile noastre sunt pregătite și te așteaptă să pleci la drum: au plinul facut, rovinietă, CASCO și RCA.

În cazul în care dorești să închiriezi o mașină pe o perioadă mai lungă sau dorești să închiriezi mai multe mașini, îți vom pregăti o ofertă personalizată. Pentru a solicita o astfel de ofertă, te rugăm să ne contactezi utilizând datele disponibile în pagina de contact.

Suntem alături de tine!

Poți închiria o mașina telefonic sau online, simplu și rapid, direct de pe site-ul nostru. Poți opta pentru plată cash, cu cardul sau pentru plata cu ordin de plată (OP).

Poți ridica mașina rezervată de la sediul MERIDIAN Rent A Car din București (Str. Turnu Măgurele Nr. 52-62, Sector 4) sau poți opta pentru livrarea mașinii la Aeroportul Otopeni (Henri Coandă).

Ne pasă de timpul și de siguranța ta.

E-mail contact@meridianrentacar.ro
Telefon +40 21 301 90 30

MERIDIAN Rent A Car oferă servicii de închiriere auto și dispune de o flotă diversificată de modele de mașini. Îți poți alege modele auto mici, de oraș, mașini break, berline, mașini de familie sau SUV-uri spațioase și puternice. Îți prezentăm în continuare avantajele și beneficiile pe care MERIDIAN Rent A Car le oferă clienților săi:

Mașini sigure

Toate mașinile oferite spre închiriere sunt testate și verificate, bine întreținute atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Călătorești în siguranță alături de noi.

Modalități de plată variate

Îți oferim posibilitatea de a alege metoda de plată ideală pentru tine: plată cash, plată cu card de debit sau de credit sau plată cu OP.

Mașini curate, bine întreținute

Oferim spre închiriere doar mașini curate și bine întreținute.

Livrări non stop

Livrăm mașinile non-stop, chiar și în Aeroportul Otopeni (Henri Coandă).

Toate mașinile au plinul făcut

Mașinile din flota noastră sunt pregătite pentru a pleca la drum și te așteaptă cu plinul făcut.

Returnarea garanției

Îți returnăm garanția după ce ne predai mașina, indiferent dacă ai achitat cash sau cu card de debit sau card de credit.

Mașini cu aer condiționat

Călătorești în deplin confort, indiferent de mașina pe care dorești să o închiriezi. Mașinile noastre au aer condiționat.

Mașini în termenul de garanție

Mașinile noastre se află încă în termenul de garanție oferit de producator și au toate reviziile efectuate la zi.

Rezervare fără avans

Poți rezerva o mașina fără a fi nevoie să achiți un avans. Mașina va fi pregătită și te va aștepta la ora, data și locația selectată.

Rețea de service națională

În cazul unui eveniment neplăcut,  poți apela la service-urile noastre partenere. Avem rețea de service auto cu acoperire națională.

Tractare auto

În cazul unui eveniment neplăcut, poți apela la serviciile noastre de tractare. Avem acoperire națională și îți stăm la dispoziție non stop.

Auto la schimb

În cazul unui eveniment neplăcut, îți oferim posibilitatea de a înlocui mașina închiriată, astfel încât să îți poți continua activitatea.

O oră întârziere

Deși apreciem punctualitatea, îți oferim posibilitatea de a întârzia la predarea mașinii cel mult o oră, gratuit.

Consultanță gratuită

Îți oferim consiliere pentru utilizarea mașinilor și îți stăm gratuit la dispoziție cu informații pe toata perioada de închiriere.