Închiriază un autoturism pentru călătoriile tale de weekend

Închiriază o mașină de la Meridian Rent a Car pentru ca planurile tale de vacanță să devină realitate

Pentru nevoile tale de zi cu zi, Meridian Rent a Car îți închiriază autoturismul care ți se potrivește

Închiriază un autoturism pentru călătoriile tale de weekend

Închiriază o mașină de la Meridian Rent a Car pentru ca planurile tale de vacanță să devină realitate

Pentru nevoile tale de zi cu zi, Meridian Rent a Car îți închiriază autoturismul care ți se potrivește

Închirieri auto București și Aeroportul Otopeni

 

Rent a Car Ușor și Rapid !

De ce să mergi în altă parte când poți închiria mașină de la MERIDIAN Rent A Car?

Închirieri pentru afaceri / călătorii sau agrement

 

Bucură-te de o escapadă lungă de weekend într-o mașină închiriată de la MERIDIAN Rent A Car confortabilă pentru oaspeții din afara orașului sau pentru călătoriile de afaceri. Rent A Car !

Încearcă înainte de a cumpăra

 

Uneori, un Test Drive nu este suficient. Dorești să încerci înainte de a cumpăra? MERIDIAN Rent A Car îți oferă ocazia perfectă de a vedea cum se potrivește o nouă mașină în viața ta. Închiriază mașina. Îți place. Cumpară!

Ai mașina în service pentru întreținerea periodică?

 

Ai nevoie de transport temporar în timp ce mașina ta este în service? Depinzi de o mașină?. Avem o flotă de vehicule diversificată din care poți să alegi o mașină pe închiriat. Deci, nu este nevoie să încetinești, MERIDIAN Rent A Car te va ține în mișcare.

 

Ai mașina în caroserie?

 

Dacă vehiculul tău este reparat la caroserie, vei avea nevoie de un transport sigur și de încredere. Cu MERIDIAN Rent A Car, poți circula cu o mașina nouă pe care o poți alege dintr-o gamă diversificată de modele. Închiriază mașina potrivită pentru tine, acum !.

Ai avut un accident și ești partea păgubită? Solicită o mașină de schimb prin MERIDIAN Rent A Car

Odată cu modificarea legii RCA în decembrie 2016, partea păgubită într-un accident auto beneficiază de mașină de înlocuire pe perioada cât mașina sa se află în service pentru reparații.

Mașina la schimb va fi similară cu mașina deținută (implicată în accident) și se acordă în momentul în care mașina avariată a intrat în service.

Cuprins

Pentru aceasta ai nevoie de constatarea amiabilă completată de ambele părți sau de documentele emise de către Poliție dacă în accident au fost implicate mai mult de două mașini.

În urma deschiderii dosarului de daună vei primi o notă de constatare cu care vei merge în service pentru obținerea devizului de reparație.

Pe baza devizului de reparație se calculează numărul de zile de care beneficiezi pentru mașina de înlocuire. Pentru fiecare patru ore de manoperă se va asigura o zi de închiriere.

După obținerea acestor documente și obținerea confirmării de la asigurator, poți lua legătura cu compania de închirieri auto pentru a prelua autovehiculul de înlocuire în momentul în care mașina intră în service.

TARIFE închirieri auto

Prețul scade proporțional cu numărul de zile de închiriere

LOCAȚII închirieri auto

Mașină de înlocuire prin Meridian Rent a Car Mașină de înlocuire prin Meridian Rent a Car

Mașină de înlocuire prin Meridian Rent a Car

Pentru ca planurile tale să nu aibă de suferit închiriază o mașină Pentru ca planurile tale să nu aibă de suferit închiriază o mașină

Pentru ca planurile tale să nu aibă de suferit închiriază o mașină

Ce spun clienții noștri

Valentin Suteu

Excellent service. The fleet manager (I think his name is Aramis) explained everything in detail and was extremely helpful. I rented a Dacia Sandero Stepway for 20 days in peak season August for 480 euros. The car was brand new, had less than 1000km. Pretty much all their fleet is new and constantly renewed. And the prices are materially lower compared to the international car renting companies. Furthermore, you don't need to provide your credit card, only a standard guarantee deposit is required (300 euros for the sandero) payable by card or cash. The deposit was swiftly returned after I returned the car. Will definetly rent from them again in the future.

Liviu-Marian Bostaca

Am fost multumit de serviciile lor, deja am apelat de 2 ori. Ca si raport calitate-pret 9/10 si 5 Stele ca si review. Foarte putine firme in Romania cu care poti discuta serios cand inchiriezi o masina, intrebati de George, este foarte capabil si serios cand vine vorba de clienti, jos palaria.

Marian Tuta

Foarte seriosi, masini noi si curate.
O singura problema am avut, am facut rezervare pentru Renault Megane GTline, si mi-au dat un Megane automat deoarece modelul dorit a fost implicat intr-un accident.
A doua rezervare a decurs foarte bine, mi-au dat modelul dorit. Cu siguranta revin.