Alege data

Perioada de închiriere

Începand cu

Alege data

Până la

Alege data

Dokker Van se adaptează nevoilor tale în materie de încărcare şi acces

Dokker Van se adaptează nevoilor tale în materie de încărcare şi acces

Spațiu pentru tot ce ai nevoie

Spațiu pentru tot ce ai nevoie

Partenerul de călătorie ideal

Partenerul de călătorie ideal

De ce să închiriezi o mașină utilitară

Nu îți uzezi mașina proprie

 

Călătoriile rutiere pot fi dificile pentru mașina ta. Utilizarea depreciază valoarea vehiculului tău. Dacă închiriezi un Dokker VAN, nu vei face mii de kilometri cu vehiculul tău personal, astfel că mașina ta va fi în aceeași stare la întoarcerea din concediu.

Fără pregătiri prealabile

 

Plecarea în vacanță presupune mai multe pregătiri, de la împachetare până la asigurarea că rezervările sunt în ordine. Dacă conduci propria mașină, va trebui să adăugi o altă sarcină pe listă: verificarea tehnică a mașinii tale.  Închiriază o mașină, închiriază o utilitară de la MERIDIAN Rent A Car, mașinile noastre sunt verificate tehnic după fiecare închiriere.

Flexibilitatea pentru afacerea ta

 

Închirierea unei utilitare de marfă pe termen scurt poate reprezenta soluția perfectă pentru afacerea ta dacă activezi pe o piață în care cererea este fluctuantă. În plus, libertatea de a-ți schimba vehiculele după cum este necesar te scapă de răspunderea cu cheltuielile pe care le implică, respectiv de mentenantă sau de achiziție. Închiriază acum o mașină de la Meridian Rent a Car!

Îți poate ușura viața

 

În funcție de ceea ce faci, indiferent dacă livrezi comenzi, faci reparații, livrezi marfă sau faci altceva, o utilitară poate fi mult mai eficientă decât o mașină pentru nevoile tale.Închiriază acum mașină!. De asemenea, veți putea să îți faci o idee bună dacă ai nevoie cu adevărat de o autoutilitară sau nu și astfel poți să iei decizia de achiziție fără să faci cheltuieli inutile.Închiriază acum o utilitară!

TARIFE închirieri auto

Prețul scade în proporțional cu numărul de zile de închiriere

LOCAȚII închirieri auto

Mașină de înlocuire Mașină de înlocuire

Mașină de înlocuire

Pentru ca planurile tale să nu aibă de suferit Pentru ca planurile tale să nu aibă de suferit

Pentru ca planurile tale să nu aibă de suferit

99% dintre clienți ne-ar recomanda mai departe

Valentin Suteu

Excellent service. The fleet manager (I think his name is Aramis) explained everything in detail and was extremely helpful. I rented a Dacia Sandero Stepway for 20 days in peak season August for 480 euros. The car was brand new, had less than 1000km. Pretty much all their fleet is new and constantly renewed. And the prices are materially lower compared to the international car renting companies. Furthermore, you don't need to provide your credit card, only a standard guarantee deposit is required (300 euros for the sandero) payable by card or cash. The deposit was swiftly returned after I returned the car. Will definetly rent from them again in the future.

Marian Tuta

Foarte seriosi, masini noi si curate.
O singura problema am avut, am facut rezervare pentru Renault Megane GTline, si mi-au dat un Megane automat deoarece modelul dorit a fost implicat intr-un accident.
A doua rezervare a decurs foarte bine, mi-au dat modelul dorit. Cu siguranta revin.

Liviu-Marian Bostaca

Am fost multumit de serviciile lor, deja am apelat de 2 ori. Ca si raport calitate-pret 9/10 si 5 Stele ca si review. Foarte putine firme in Romania cu care poti discuta serios cand inchiriezi o masina, intrebati de George, este foarte capabil si serios cand vine vorba de clienti, jos palaria.