-->
 

Oferte si Reduceri inchirieri auto Bucuresti - MERIDIAN RENT A CAR

Promotia "Alege ce ti se potriveste: 4+1 sau 3+2"

In perioada 1 – 30 noiembrie 2017 MERIDIAN RENT A CAR ofera 1 ZI GRATUITA pentru inchirierea oricarei masini pentru o perioada de minim 4 zile.

Rezerva masina aici!

Daca aceasta oferta nu va avantajeaza in acest moment, avem o alta pentru dumneavoastra. Inchiriati acum minim 4 zile (fara a beneficia de ziua respectiva gratuit), iar la urmatoarea inchiriere va oferim 2 zile gratuite pentru inchirierea a minim 3 zile.

Pentru a beneficia de oferta noastra, la inchirierea initiala de doar 4 zile vi se va inmana un voucher de care puteti beneficia la una dintre inchirierile ulterioare. Voucherul poate fi folosit de dumneavoastra sau il puteti face cadou unui prieten.

Valabilitatea lui este de 12 luni de la emitere.

Pentru mai multe detalii legate de oferta noastra, puteti accesa pagina campaniei "Alege ce ti se potriveste: 4+1 sau 3+2"

Stim ca oferta noastra este una atractiva, asa ca nu va ramane decat sa rezervati masina dorita aici.

 

Profita acum de promotiile MERIDIAN RENT A CAR! Poti inchiria o masina la cele mai bune preturi!

Venim in intampinarea clientilor cu preturi speciale si cu servicii de rent a car la cele mai inalte standarde. Pentru noi, clientul este pe primul loc, este cel mai important. Si de aceea oferim promotii pentru inchirieri auto pe termen scurt, mediu si lung.

 

 

Masinile care fac parte din Clasa A sunt urmatoarele:

 

Dacia Sandero, Dacia New Sandero, Renault Megane 3, Dacia Lodgy, Renault Fluence Manual, Dacia Logan 2, Volkswagen Golf 6 Manual.

 

Discounturile avantajoase oferite de MERIDIAN RENT A CAR pentru masinile din Clasa A, valabile incepand cu 1 noiembrie 2017, le gasiti in tabelul de mai jos:

 

Masinile care fac parte din Clasa B sunt urmatoarele:

Renault Clio 4, Renault Megane Estate, Renault Megane 4, Renault Megane Sedan, Renault Laguna Manual si Automat, Dacia Duster 4x4, Dacia Logan MCV, Renault Fluence Automat, Renault Captur Manual si Automat, Renault Kadjar, Volkswagen Golf 6 Automat, Volkswagen Golf 7 Manual, Volkswagen Passat, Volkswagen Jetta, Ford Focus, Volkswagen Tiguan, Nissan Note, Nissan Micra, Nissan X-Trail, Toyota Rav 4, Renault Trafic 8+1.

 

Discounturile avantajoase oferite de MERIDIAN RENT A CAR pentru masinile din Clasa B, valabile incepand cu 1 noiembrie 2017, le gasiti in tabelul de mai jos:

 

Masinile care fac parte din Clasa C sunt urmatoarele:

Dacia Logan si Toyota Yaris.

Aceste doua autoturisme au un pret special incepand cu 17 octombrie 2017: Dacia Logan - 18 euro, Toyota Yaris - 20 euro. Ele nu intra in nici o categorie de discounturi mentionate mai sus, deoarece au deja un pret promotional facut special pentru aceasta perioada.


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani