-->
 

Ghid turistic - Targul de Craciun din Sibiu - MERIDIAN RENT A CAR
Data Postari: 2018-12-12 13:12:48

Targul de Craciun din Sibiu

Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi grabiti, ne-am gandit sa va propunem o idee de vacanta. Targul de Craciun din Sibiu reprezinta una dintre destinatiile cele mai preferate de turisti si va vom arata de ce.

Sibiu, cunoscut si ca Hermannstadt, reprezinta municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume si este un important centru cultural si economic din sudul Transilvaniei. Declarat in 2007 Capitala Culturala Europeana, orasul gazduieste in fiecare an Targul de Craciun, dedicat atat oamenilor mari cat si celor mici.

Cele mai cunoscute atractii care se regasesc in cadrul Targului sunt:

Parcul lui Mos Craciun

Cei mici vor fi surprinsi cu o minunata lume de basm. Acestia se vor putea bucura de mai multe activitati precum: o calatorie cu trenuletul, o tura pe carusel cu diverse personaje, curse cu scutere si vor avea la dispozitie o pista cu masinute.

Atelierul lui Mos Craciun

In cadrul acestei editii, copiii vor avea sansa de a lucra in echipa sub indrumarea unor specialisti. Acestia vor fi provocati din punct de vedere creativ si vor pleca la finalul zilei cu o "opera de arta", o diploma de "calificare" si o fotografie de grup. Printre atelierele regasite la Targul de Craciun se numara: atelierul de pictat turta dulce si atelierul de creatie folosind piese termoadezive.

     

 

Targul de Craciun din Sibiu reprezinta un eveniment cunoscut atat la nivel national cat si international datorita atmosferei create. Fiecare persoana care participa la acesta pleaca de fiecare data cu o amintire de neuitat si revine mereu cu inima deschisa.

Editia din acest an a inceput pe data de 16 noiembrie si va continua pana in data de 3 ianuarie 2019, programul fiind zilnic inre orele 10:00-22:00. Si, pentru ca vrem sa fim siguri ca ajungi, noi iti punem la dispozitie mijlocul de transport: vino la MERIDIAN RENT A CAR si poti inchiria diverse tipuri si marci de masini, potrivite pentru orice situatie si orice destinate.


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani