-->
 

Ghid turistic - Constanta - MERIDIAN RENT A CAR
Data Postari: 2018-11-19 10:31:27

Orasul Constanta este cel mai important port al Romaniei, si totodata una dintre primele asezari urbane atestate documentar de pe teritoriul tarii noastre. Desi cei mai multi turisti viziteaza orasul in perioada verii, pentru a se bucura de cateva zile pe litoral, istoria multiseculara a Constantei reprezinta un mare avantaj pentru cei care doresc sa viziteze orasul si in celelalte perioade ale anului. Cateva dintre cele mai importante atractii turistice ale Constantei sunt: Cazinoul din Constanta, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta si Muzeul de Arta.

Cazinoul din Constanta este cu siguranta cel mai emblematic simbol al orasului. Chiar daca acest edificiu se afla in stare de degradare, reuseste inca sa atraga un numar impresionant de turisti datorita frumusetii stilului arhitectural Art Nouveau. Orice turist care viziteaza Constanta, chiar si pentru o singura zi, ar trebui sa vada acest obiectiv turistic, si bineinteles sa nu rateze ocazia de a face poze pe faleza Cazinoului.

Pasionatii de istorie nu trebuie sa rateze Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, care adaposteste exponate de o valoare inestimabila, precum: „Ganditorul de la Hamangia” si „Sarpele Glikon”.

In muzeul de Arta al orasului, turistii pot admira opere ale unora dintre cei mai cunoscuti artisti ai Romaniei, precum: Nicolae Grigorescu, Theodor Aman, Theodor Pallady, Gheorghe Petrascu etc. Fiind al doilea cel mai important muzeu de arta, dupa cel din Bucuresti, Muzeul de Arta din Constanta ii va surprinde in mod placut pe turistii care ii vor trece pragul.

Daca v-am starnit interesul fata de orasul Constanta, nu mai stati pe ganduri si porniti la drum cu MERIDIAN RENT A CAR! Apelati acum la serviciul nostru de rent a car. Rezervati o masina AICI.


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani