-->
 

Ghid turistic - Palatul Mogosoaia - MERIDIAN RENT A CAR
Data Postari: 2018-05-03 13:01:25

Palatul Mogosoaia este o cladire istorica impresionanta, localizata in judetul Ilfov, localitatea Mogosoaia, la aproximativ 15 km de centrul Bucurestiului. Acesta a fost ridicat in anul 1702 de catre Constantin Brancoveanu si a fost in posesia familiei sale timp de aproximativ 119 ani, devenind apoi proprietate a familiei Bibescu.

  

Palatul Mogosoaia reprezinta un complex de cladiri, printre care se numara: casa de oaspeti, ghetaria, cavoul familiei Bibescu, turnul de veghe si curtea palatului, bucataria si nu in cele din urma, biserica Sf. Gheorghe, situata langa zidurile palatului. Cladirea principala a complexului este Palatul, unde se afla apartamentele familiei princiare, la primul etaj, iar la parterul acestuia se gaseau camerele servitorilor. Cuhnia sau bucataria brancoveneasca, este pozitionata in curtea palatului, iar Turnul Portii se afla la intrarea in curte. Aceste doua cladiri au fost restaurate intre anii 1922 si 1930 de catre printesa Martha Bibescu.

 

In prezent, Palatul Mogosoaia este Muzeul de Arta Brancoveneasca, fiind unul dintre cele mai importante atractii turistice.

Daca ti-am starnit curiozitatea, inchiriaza acum o masina de la MERIDIAN RENT A CAR si porneste la drum pentru a descoperi cele mai frumoase locuri din Romania! Inchiriaza masina care ti se potriveste, la preturi promotionale: meridianrentacar.ro/masini.

 


Cauta masina

Locatie Preluare:

Locatie Predare:

De la:

Pana la:


Am varsta peste 25 ani